14 Temmuz 2012 Cumartesi

KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME




KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME
KREDİ KARTI TAKSİTLENDİRME
KART BORCU TAKSİTLENDİRME


Bizim Sistemimizde! Kefil Yok! Formalite Yok! Borcunuza 3 Ay Erteleme ve 12 Ay Taksit Evet Bu Fırsatlar Kaçmaz...


Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme

Kredi kartı borçları dediğimiz zaman aklımıza genelde aylık ödemelerde ödenen asgari tutarlar aklımıza gelir. fakat şu var ki bu asgari tutarları öderken aslında ana paradan bir pay ödemediğimizi bazen unuturuz ve ödediğimiz paralar genelde boşa gider ve diğer ay da daha fazla katlarak karşımıza çıkar. Buda bizleri zor duruma düşürür. Zor durumlardan ise kurtulmak pek te kolay olmaz. Ve zaman zaman çok zor durumlara düşebilirsiniz.

Kredi kartı borcu taksitlendirme şirketi olarak bizler sizlerin  Kredi kartı borcunuzu eşit olarak 12 ay taksitlere bölüyoruz be bununlada sınırlı kalmıyoruz. Örneğin sizlerin kredi kartı borcunu taksitelendirdikten sonra ilk ödeme tarihiden itibaren 3 ayda ödemelerinizi erteliyoruz. Yani ilk 3 ay hiç bir şekilde para ödemiyorsunuz. ve 3 ay sonra ise  ödemeye başladığınıza ise asgari tutarları değil de kendi ana paranızı ödemiş oluyorsunuz. Yani Borcunuz en kısa zamanda kapanmış oluyor. Ana Paradan düşmeyen asgari tutarları ödeyeceğinize sadece borcunuzu ödeyin ve 3 ay ertelemeli.

3 ay erteleme sizlere toparlanmanız için gerekli süreyi vermiş oluyor ve zaten düzene girmiş oluyorsunuz. Buda ayrı bir konu.

Bizler bu  işlemlerimizi yaparken sizlerden,  kefil  ve  formaliteye benzer evraklar istemiyoruz.

KREDİ KARTI BORCU HABER

İSTANBUL Mevduat bankalarının 6 Temmuz itibariyle tüketici kredileri artarken, bireysel kredi kartları kullanım tutarı azaldı.
Merkez Bankası haftalık bültenine göre, tüketici kredileri 172 milyar 264,8 milyon liradan 172 milyar 394,9 milyon liraya yükseldi.
Tüketici kredilerinin 72 milyar 901,5 milyon lirası konut, 7 milyar 86,9 milyon lirası taşıt kredisi ve 92 milyar 406,4 milyon lirası da diğer kredilerden oluştu.
Aynı dönemde, bireysel kredi kartı kullanım tutarı ise 145 milyon lira azalarak, 61 milyar 496,6 milyon liraya geriledi.
TL cinsinden bireysel kredi kartı kullanım tutarı da 61 milyar 435,5 milyon lira olarak hesaplandı. Bu miktarın 30 milyar 507,8 milyon liralık kısmı taksitli, 30 milyar 927,6 milyon liralık kısmı da taksitsiz kredi kartı kullanımı olarak hesaplandı.
Yabancı para cinsinden bireysel kredi kartı kullanım tutarı da yaklaşık 1 milyon 719 bin lira azalarak, 61 milyon 75 bin lira oldu.


KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME
KREDİ KARTI TAKSİTLENDİRME
KART BORCU TAKSİTLENDİRME

Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme
Kredi Kartı Taksitlendirme
Kart Borcu Taksitlendirme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder