14 Temmuz 2012 Cumartesi

KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME



KREDİ KARTI BORCU 

TAKSİTLENDİRME



Kart BorcunuzunTaksitlendirilmesi Konusu  altında kurulan güvenilir ve uzman firmamız olan kredi kartı borçları sizlerin tüm borçlarınızı kapatıyor seçenekelrimize göz atın veya hemen arayın borcunuzu kapatalım.Hemen Arayın



Güncel Firmamız Kredi kartı borcu taksitlendirme konusunda ki uzman ve güvenilir firmamız, sizlerin kredi kartı borçlarınızı en uygun koşullarda borcunuzu kapatıyor ve uygun ödeme şartları ile taksitlendiriyor. Kredi kartı borcunuzu 12 ay eşit taksitlere bölüyoruz ve aynı zamanda borcunuzu taksitlendikten daha sonra borcunuzu 3 ay erteliyoruz. Kredi kartı borcu taksitendirme işlemi sonrasında sizler ilk taksitlerinizi 3 ay sonra ödemeye başlıyorsunuz ve bunları yaparken biz sizlerden kefil veya benzeri formalite tarzı belgeler istemiyoruz. Ve en düşük oranlar ile kredi kartı borçlarınızın kapanmasının huzuru içersinde  hayatınıza devam ediyorsunuz. Evet aslında bukadar basit.Hemen Arayın ve Borcunuzu Taksitlendirelim.
Kredi kartı Borcu Taksitlendirme - Kredi Kartı Taksitlendirme


KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME



KREDİ KARTI BORCU HABER

Kartlı harcamalar Artar

BDDK kredi kartı harcamalarını 'tek limit' ile disipline etmeye çalışırken, kartlı harcamalardaki büyüme trendi devam ediyor.
BDDK kredi kartına tek limit uygulamasına ilişkin hazırlıklarını sürdürürken, 2011 yılında kartlı harcamalar yüzde 12 artışla 265 milyar liraya yaklaştı. BKM'nın 11 aylık verilerine göre kredi kartı sayısı 46.9 milyon adetten 50.7 milyor adete çıkarken, kredi kartlarının yurt içi ve yurt dışı kullanım cirosu ise 234 milyar liradan 263.1 milyar liraya ulaştı.
Ödeme sistemleri sektörünün önde gelen kuruluşlarından Visa ve Mastercard'a göre kartlı harcamalar 2012 yılında yüzde 20 oranında artacak.
Visa Europe Bölge Genel Müdür Berna Ülman ve MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney AKŞAM'a yaptığı açıklamada, kartlı ödeme sistemlerinde 2012 yılı beklentilerini ve yeni projelerini anlattı.
Visa Europe Bölge Genel Müdür Berna Ülman, 2012 yılında toplam kartlı alışverişlerdeki büyümenin yüzde 20 seviyesinde gerçekleşeceğini öngörürken, POS'tan hızlı ödeme imkânı sağlayan mobil temassız ödemelerin 2012 yılında hızla yaygınlaşacağını dile getirdi. "Elektronik ödeme sistemlerinde tarihi bir dönem yaşıyoruz" diyen Ülman, "İnternet kullanımı, akıllı telefon sahipliği, mobil ödemelerde hızla büyüyen bir artış var. Uzmanlara göre 2013 itibariyle işlemlerin yüzde 15'inin mobil ödemeler ile gerçekleşeceği öngörülüyor. Mobil ödemeler gelecekte tüketicinin bir gününe baktığımızda bindiği toplu taşıma aracından aldığı kahveye, gerçekleştirdiği para transferinden para kontrolüne kadar günlük hayatının her anını etkileyecek. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde ödemelerde mobil cihazların kullanımının plastik kartları geçeceğini öngörüyoruz."
ÇİFT HANELİ BÜYÜME BEKLENİYOR
MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney, kredi kartlarının 2011 yıl sonu cirosunun 270-280 milyar lirayı bulacağını belirtirken, 2012 yılı için de çift haneli büyüme öngördü. Güney, "Hem ATM hem POS kullanımı ikisi arasında cirolar aşağı yukarı aynı olsa da kullanım özelliği açısından büyük bir fark var. Kredi kartlarının cirosunun büyük bir kısmı alışveriş için kullanılır. Ama banka kartlarının cirosunun sadece yüzde 4-5'lik bir kısmı alışveriş için kullanılıyor. Geriye kalan kısmı hep nakit çekmek için kullanılıyor" dedi. Güney, 2012 yılında ödeme sistemlerine mobil cüzdanın damgasını vuracağını belirterek , "Türkiye kartlı ödeme sistemleri anlamında çok gelişmiş bir pazar. Türkiye'den çok iyi işler, çok iyi işbirlikleri çıkıyor. Her biri kendi alanının lideri şirketlerin mobil cüzdan projelerimiz için bir araya gelerek ortaklaşa sektörün çıtasını yükselttiğini görüyoruz" diye konuştu.
Telefondan telefona para transferi yapacak
Visa Europe Bölge Genel Müdür Berna Ülman, 2012 yılında hayata geçirecekleri yeni projelerini şöyle aktardı:
"Mobil hizmetler kapsamında kayıtlı kullanıcıların cep telefonları üzerinden herhangi bir Visa kart sahibine, fon transferi yapabilmesini sağlayacak 'Telefondan Telefona Para Transferi' nin pilot uygulamalarını 2012 yılında başlatacağız. Kişiye özel tasarlanmış sadakat uygulamalarını hayata geçireceğiz. Mağaza, otel ve restoran gibi pek çok yerde sağlanacak bu indirim ve ayrıcalıkların üye işyeri ve üye bankalarımıza da tüketicileri ile daha güçlü ilişki kurmalarına imkân vereceğini düşünüyoruz. Toplu taşımada ödemeler vizyonumuz doğrultusunda temassız kart kullanımını yaygınlaştırmak 2012 yılındaki önceliklerimiz arasında yer alacak."
Mobil cüzdan yıla damgasını vuracak
MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney, Türkiye'nin kartlı ödeme sistemlernide çok gelişmiş bir pazara sahip olduğunu belirterek birçok uygulama ile dünyaya örnek olduğumuzu söyledi. Güney, MasterCard'ın 2012 yılı vizyonunu şöyle özetledi:
"MasterCard olarak 2012 yılında da mobil cüzdan üzerine çalışmalarımız devam edecek. Mobil cüzdan konusunda hali hazırda anlaşmalı olduğumuz bankalarımızın yanı sıra, projelerimize son şekillerini verdiğimiz birkaç banka daha var. 2012 yılının başlarında bu işbirliklerimizi de duyuracağız. Yeni işbirliklerimizin de sadece Türkiye'de değil, global olarak sektörde yankı bulmaya devam edeceğine inanıyoruz. Mobil ödemenin yanı sıra, ön ödemeli kartlar ve ticari kartlar diğer önemli çalışma alanlarımızdan olacak" dediKredi kartı Borcu Taksitlendirme - Kredi Kartı Taksitlendirme

KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME


Kaynak: http://www.ekfinans.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder