5 Temmuz 2012 Perşembe

Borcunu Taksitlendirme


KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME

 

Sizlerinde bildiği gibi kredi kartı borçlarının hemen hemen hepsi, kredi kartlarının yanlış kullanımından meydana gelmektedir. Ya düzensiz yada bilinçsiz kullanıp sizleri bir çok borca sürükleyebilir.

Kredi kartı borcu taksitlendirme konusunda ki uzman ve güvenilir firmamız, sizlerin kredi kartı borçlarınızı en uygun koşullarda borcunuzu kapatıyor ve uygun ödeme şartları ile taksitlendiriyor. Kredi kartı borcunuzu 12 ay eşit taksitlere bölüyoruz ve aynı zamanda borcunuzu taksitlendikten daha sonra borcunuzu 3 ay erteliyoruz. Kredi kartı borcu taksitendirme işlemi sonrasında sizler ilk taksitlerinizi 3 ay sonra ödemeye başlıyorsunuz ve bunları yaparken biz sizlerden kefil veya benzeri formalite tarzı belgeler istemiyoruz. Ve en düşük oranlar ile kredi kartı borçlarınızın kapanmasının huzuru içersinde  hayatınıza devam ediyorsunuz.

Evet Kredi kartınızı tabiki taksitlendiriyoruz fakar bakalım kredi kartları nasıl kullanılmalı detaylı bilgileri okuyup en azından fikir sahibi olmak insana birşey kaybettirmez. göz atmanızı tavsiye ederiz.

Kredi kartı Borcu Taksitlendirme - Kredi Kartı Taksitlendirme

Kredi Kartı Taksitlendirme Çoğu tüketici için kredi kullanmadan ihtiyaçlarını karşılamak, bir ev yada otomobil sahibi olmak neredeyse olanaksız görünüyor. Bu durumda şu ana kadar kredi kullanmamış olsak bile ileride kredi planları yapacağımızı gösteriyor. Peki kredi alırken nelere dikkat etmeliyiz, kredi piyasasında son durum ne? Bu soruları Piyasanet sizler için yanıtlıyor.

Kredi Kullanmanın 6 Altın Kuralı


Çoğu tüketici için kredi kullanmadan ihtiyaçlarını karşılamak, bir ev yada otomobil sahibi olmak neredeyse olanaksız görünüyor. Bu durumda şu ana kadar kredi kullanmamış olsak bile ileride kredi planları yapacağımızı gösteriyor. Peki kredi alırken nelere dikkat etmeliyiz, kredi piyasasında son durum ne? Bu soruları Piyasanet sizler için yanıtlıyor.

Yurdumuzda Genel ekonomik koşulları ve kredi piyasasını takip edin
Kredi kullanmadan önce mutlaka genel ekonomik koşullar ve kredi piyasasında neler olduğu ile ilgili fikir sahibi olmanız gerekiyor. Örneğin; 2012 yılının başına kadar kredi faiz oranlarında artış yaşanırken, şu an için bu yükselişte bir durağanlaşma hatta aşağı yönlü bir seyir görülüyor. 2012’nin ikinci çeyreğinden itibaren ise bankaların daha uygun şartlarda kredi vereceği öngörülüyor. 
Kredi kartı Borcu Taksitlendirme - Kredi Kartı Taksitlendirme
Bir Krediye başvurmadan önce ilişkiniz olan bankalara danışın
Bilindiği gibi bankalar maaş müşterilerine, bankada otomatik ödeme talimatı bulunan müşterilerine uygun maliyetlerle kredi verebiliyor. Bunun yanı sıra kredi sicilinizdeki düzensizlikler de bir noktaya kadar hoş karşılanabiliyor.

Her zaman Faiz oranı ve faiz dışı ücretleri mutlaka inceleyin
Kredinizi belirlerken kredi maliyetini oluşturan faktörleri (dosya masrafı, ekspertiz ücreti, sigorta masrafı vb.) tüm bankaların benzer ürünlerine göre karşılaştırın. En düşük maliyetli krediyi bulmaya çalışın.

Kredi kartı Borcu Taksitlendirme - Kredi Kartı Taksitlendirme

- Çok Uzun vadeli kredilerden kaçının
En çok yapılan hatalardan biri ise aylık taksit miktarını düşürmek için kredi vadesini uzatmaya çalışmak oluyor. Uzun vadeli kredilerde toplam kredi maliyetinizin yükseleceğini ve taksitlerinizdeki bir gecikme durumunda kredi sicilinizin olumsuz etkileneceğini unutmayın.

- Masraf, Sigorta masraflarını düşürmeye çalışın
Alacağınız krediye karar verdiyseniz banka size bir hayat sigortası teklif edecektir. Bu poliçe teklifi genelde bankanın anlaşmalı olduğu kurumun teklifidir. Eğer bu teklif size yüksek maliyetli gelirse farklı bir sigorta şirketinden teklif alarak sigorta masrafınızı düşürebilirsiniz.

- Özellikle Kredi sözleşmenizi dikkatlice okuyun
Sizin için en avantajlı krediyi bulduğunuzu düşünebilirsiniz. Ancak her anlaşmada olduğu gibi sözleşmenizi dikkatlice incelemenizi öneririz. Örneğin; kredinizi alırken bankalar sözleşme içerisinde size bir ek hesap tanımlayabiliyor. Bu tür ek hesapların ise kullanıldığı takdirde faiz oranlarının çok yüksek olduğu bilinen bir gerçek. Bu nedenle sözleşmeyi incelemek ve size uygun olmayan koşulları belirlemek faydalı oluyor.

HEMEN ARAYIN TÜM KREDİ KARTI BORCUNUZU 12 EŞİT TAKSİTLERE BÖLEREK TAKSİTLENDİRELİM VE 3 AYDA TÜM BORCUNUZU ERTELEYELİM.
BU FIRSATLARDAN YARARLANMANIZ İÇİN HEMEN ARAMANIZ YETERLİ OLUCAKTIR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder