6 Temmuz 2012 Cuma

KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME


KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME

BORCUNUZ MU VAR? DERT ETMEYİN. HEMEN ARAYIM TÜM BORCUNUZU KAPATALIM.
Kredi Kartı Borcunuza Bizler Neler Yapabiliyoruz?
  • En Düşük Oranlar
  • 12 Ay Taksit
  • 3 Ay Erteleme
  • Gizlilik Politikası
  • Güvenilir Hizmet Garantisi
  • Kefil Yok
  • Formalite Yok
  • Hızlı Anında İşlem
Şirketimiz bünyesinde,  Kredi kartı borcu taksitlendirme konusunda ki uzman ve güvenilir firmamız, sizlerin kredi kartı borçlarınızı en uygun koşullarda borcunuzu kapatıyor ve uygun ödeme şartları ile taksitlendiriyor. Kredi kartı borcunuzu 12 ay eşit taksitlere bölüyoruz ve aynı zamanda borcunuzu taksitlendirkten daha sonra borcunuzu 3 ay erteliyoruz. ve en düşük oranlar ile Kredi Kartı Taksitlendirme işlemi sonrasında sizler ilk taksitlerinizi 3 ay sonra ödemeye başlıyorsunuz ve bunları yaparken biz sizlerden kefil veya benzeri formalite tarzı belgeler istemiyoruz. Ve en düşük oranlar ile kredi kartı borçlarınızın kapanmasının huzuru içinde  hayatınıza devam ediyorsunuz. Evet aslında bukadar basit. Kredi kartı borcu ödemek veya kapatmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Hemen Arayın Borcunuzu Taksitlendirelim.
Kredi kartı Borcu Taksitlendirme Kredi Kartı Taksitlendirme

Kredi Kartı Mağdurlarına Özel
Yurdumuzda  plastik kartların kullanımı her gün yaygınlaşarak artmaktadır. 2011 yılı başı itibarı ile 47 milyon adet kredi kartı bulunmaktadır. Bu kredi kartları ile 2010 yılında 234 milyon TL’lik alış veriş yapılmıştır. Kartların birçok yararları vardır, fakat bunun yanı sıra kullanırken dikkatli olunmaz ise çok sayıda bireyin hayatını da karattığını yine basından öğrenmekteyiz. Bizler de kart mağduru olmamak için aşağıda dikkat edilen şu hususlara dikkat etmeliyiz.
Kart sahiplerinin kartlarını ve bunlara ait şifreleri güvenli bir şekilde koruması ve başkaları tarafından kullanılmasına engel olacak tedbirleri alması gerekir. Kartı tüm bu önlemlere rağmen kaybolmuş veya çalınmış hamil ise bu durumu derhal kartı çıkaran kuruluşa bildirmesi gerekir. Kredi kartının kaybolduğu veya çalındığı durumlarda, bildirimde bulunulması gereken yerlerin telefon numaralarının önceden öğrenilmesi ve her zaman ulaşılabilecek bir yere not edilmesi büyük önem taşımaktadır. Kart hamili, kartın çalındığını veya kaybedildiğini fark ettiği an, hiç vakit kaybetmeden bu numaraları arayarak kartı kullanıma kapatmalıdır.
 Kredi kartı ile POS makinelerinde ödeme yapıldıktan sonra kartın geri alındığı mutlaka kontrol edilmelidir.
Kredi kartı şifresinin kolaylıkla tahmin edebilecek ya da öğrenebilecek doğum tarihi, telefon numarası ve ardışık numaralar vb. olmamasına dikkat edilmelidir.
Kart hamilinin birden fazla kredi kartı olması durumunda her bir kart için ayrı şifre edinmelidir.
Kart çıkaran kuruluş ya da satış görevlileri hiçbir zaman güvenlik bilgilerini ve şifreyi talep etmeyecektir. Kredi kartı şifresi (PIN kodu) iş yeri satış görevlisi de dâhil olmak üzere kimseyle paylaşılmamalıdır.
Kart çıkaran kuruluşun kredi kartı şifresini posta aracılığıyla göndermesi durumunda, şifre ezberlenmeli ve şifrenin yazılı olduğu belge imha edilmelidir.
Kredi kartı ile işlem yapılırken kartın yakınında bulunulmalı ve işlem yapılırken kartın kopyalanması riskine karşılık kart izlenmelidir. Kredi kartı şifresini unutunca, ilgili kart çıkaran kuruluşu arayarak yeni şifre istenmelidir.
Hesap özetleri, kredi kartı başvuruları veya kopyaları, sigorta formları, vadesi dolmuş kart ve kredi teklifleri, ATM makbuzları ve slipler gibi kişisel bilgi içeren evrakları çöp kutusuna atmadan önce okunamaz şekilde yırtarak, kullanılamayacak hale getirilmelidir. Ayrıca evde kişisel bilgiler içeren evrakların ve dokümanların açıkta bırakılmaması gerekir.
Kullanılan şifre her ne olursa olsun hiç kimse ile (kart çıkaran kuruluş personeli dâhil) paylaşılmamalıdır. Şifre kesinlikle yazılı olarak saklanmamalıdır, ayrıca kartın üzerine ya da başka bir yere yazılmamalıdır. Kart arkasına, cüzdandaki not kâğıdına veya herhangi bir yere şifre kesinlikle yazılmamalıdır. Aynı şekilde kart numarası ve diğer özlük bilgileri kimseye verilmemelidir.
Kart sahibi müşteriler, kredi kartı bilgilerini güvenli olmayan yollarla satış yapan firmalara vermemeli, posta ya da telefon aracılığıyla satış yapan firmalardan alışveriş yapılırken firmanın güvenilir olmasına dikkat edilmelidir.
Dağıtım firmaları ile teslim edilen kartın ardından kendisini kurye görevlisi olarak tanıtan kişiye, her ne gerekçe ile olursa olsun, teslim alınan kart geri verilmemeli.

Hemen Arayın ve Tüm kredi kartı Borcunuzu Taksitlendirelim. Hiç Bir Formalite veya Belgeye Gerek Duymadan Tamamen Kefilsiz Bir Sistemimizle Borçlarınızı Taksitlendirip Eşit Taksitlere Bölelim. ve 3 Ay Süreylede Tüm Borcunuzu Erteleyelim. HEMEN ARAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder