22 Temmuz 2012 Pazar

KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME


KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME


KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME

Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme Konusunda Güvenilir ve uzman firmamız Kredi karti borclari 12 ay taksit imkanı ve 3 ay erteleme imkanları sağlamaktadır. Sizlere yaz ayı kampanyası çervesinde bir çok yenilikler sunmaktayız.

KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME
Hangi bankaya borcunuz olduğu önemli değildir. Hangi bankaya ne kadar kredi kartı borcunuz olursa olsun biz kredi kartı borcunuzu taksitlendiriyoruz. uygun oranlar ve 12 ay taksit imkanlarımız ile sizlere en uygun şartlarımızı sunuyoruz. Kredi kartı borcu taksitlendirme dediğimiz zaman aklınıza hemen taksit gelmesin çünkü bizler bunların yanında daha farklı avantajlı imkanlar ile sizlerin karşısındayız.
Kredi kartı borcu taksitlendirme, kredi kartı taksitlendirme, kart borcu taksitlendirme

KREDİ KARTI TAKSİTLENDİRME
Kredi Kartı Taksitlendirme işlemlerinin yanı sıra sizlerin kredi kartı borçlarını taksitlendirdikten sonra ödemelerinizi de erteliyoruz. Biz bununa kredi kartı borcu erteleme diyoruz. Kredi kartı taksitlendirme işleminin sonrasında  sizler ilk taksitlerinizin ödeme zamanı geldiği zaman ödeme yapmıyorsunuz. Yani ilk 3 ay borcunuza yönelik taksit ödemiyorsunuz. Taksitlerinizi 3 ay sonra ödemeye başlıyorsunuz. Bu da sizin için aslında büyük bir fırsat çünkü bu 3 ay zaman zarfı boyunca sizler en azından kendinizi toparlama fırsatı buluyorsunuz. Buda sizin için güzel bir fırsat.
Diyelim kredi kartı borcu taksitlendirme işlemi sonrasında 3 ay sonra borcunuzun taksitlerini ödemeye başladınız ve ödemeye başladığınız tarihten itibaren bir kaç ay sonra yine ödeme zorluğu çektiniz. Hiç önemli değil, bizler burda da sizlere destek çıkıyoruz yani borcunuzu ödeyemediğiniz zamanlarda bile tekrardan borcunuzu taksitlendirip tekrardan 3 ay erteleme sağlıyoruz, Böyle bir durumda sizlerin yasal işlemler ile karşı karşıya gelmeniz zor gibi görünüyor.
Kredi kartı borcu taksitlendirme, kredi kartı taksitlendirme, kart borcu taksitlendirme

KART BORCU TAKSİTLENDİRME
Diyelim Kart borcu taksitlendirme işlemlerinin ardından borcunuzu da 3 ay erteledik. Tabi akıllara şu sorularda geliyor. Bizler bu işlemleri yaparken sizlerden hangi belgeleri istiyoruz. İlk düşündüğünüz bu oluyordur belkide..Akıllara hemen kefil vs. gibi konular geliyordur. Fakat bizler kart borcu taksitlendirme işlemlerini yaparken sizlerden herhangi bir belge ve formalite tarzı belgeler istemiyoruz. Kısacası kefil yok formalite yok. Hiç bir şekilde bir teminat veya kefil ve benzeri belgeler olmadan tüm kart borcunuzun işlemlerini yapıyoruz. Kart borcu taksitlendirme konusunda deneyimli ve güvenilir firma olmamız ve sizlere sunduğumuz bu avantajlı çözümlerden hepiniz yararlanabilirsiniz.

Kredi kartı borcu taksitlendirme, kredi kartı taksitlendirme, kart borcu taksitlendirme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder