18 Mayıs 2015 Pazartesi

Banka Kredi Kartları Borç Taksitledirme

Kredi kartı borcu taksitlendirme işleminden önce çeşitli sebeplerle kredi kartı mağduru olan kişilerin sayısının artması bu sorunun giderilmesi için ya da kredi kartı taksitlendirme ve kart borcu taksitlendirme gibi yeni nesil yöntemler geliştirilmesine yol açmıştır. Bu çerçevede ortaya çıkan bir uygulama olan kredi kartı taksitlendirme ile kart borcunuz yeniden yapılandırılarak eşit taksitlere bölünür. Ödemenin vadesi ise 12 ay civarındadır. Sadece icra takibi altında bulunmayan kullanıma açık kredi kartları için uygulanan kredi kartı borcu taksitlendirme işlemi herhangi bir formaliteyle uğraşmanızı gerektirmez, işlemler pratik bir şekilde ve kısa sürede hayata geçirilir. Ayrıca erteleme kampanyası ile ödemeye başlamayı 2 veya 3 ay kadar ötelemeniz de mümkündür. Ayrıca Ek Finans Kredi kartı Taksitlendirme : www.ekfinas.com ve Ek Finans Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme firması: www.ekfinans.net ve yine www.kredikartidanismanligi.com finans kurum danışmanlığından destek alabilirsiniz.
Kredi kartı taksitlendirme işlemleri sırasıyla şu şekilde gerçekleşir: Taksitlendirilecek kredi kartı veya kartlarınızın borcu anlaşma yaptığınız firma tarafından tespit edilir ve bu borcun tamamı kapatılır. Tutarın üzerine yüzde 12 oranında vade farkı eklenir. Kartınızla oluşan bu rakam tutarında bir taksitli alışveriş gerçekleştirilir. Bu alışverişin ödeme planı 12 eşit taksit halinde ayarlanır. Bundan sonra kartınıza kredi kart taksitlendirme yapan firmayla bir bağlantınız kalmaz, yapmanız gereken şey taksitleri düzenli olarak bankanız ödemektir. Sistem sizi borcunuzu kapatmadığınız takdirde her ay artış gösteren faiz ve diğer giderler gibi ödemelerin yükünden kurtarır. Her ay için ne miktarda ödeme yapacağınızı bilir ve bütçenizi buna göre ayarlarsınız. Bir bankadan ihtiyaç kredisi alamıyorsanız kart borcunuzu kapatmak için başvurabileceğiniz en makul yöntem budur. Toplam borcunuza eklenen % 12 komisyon miktarı bankaların uygulayacağı yıllık faiz oranının altında kalmaktadır, bu sebeple birçok kart kullanıcısı borcunu daha rahat ödenir hale getirmek için kredi kartı taksitlendirme sistemini tercih etmektedir. İşlemler sırasında kredi kartınızı veya şifrenizi vermeniz gerekmez. Taksitlendirme işlemi anlaştığınız şirketin bayiliğini yaptığı kurumsal firmalarda yapılır ve şifrenizi de kendiniz girersiniz.
Kredi Kartı Borcunuzu Tamamen Bitirebilmek Oldukça Zordur,  Bir Çok İnsanın cebinde Bir Hatta Birden Fazla Kredi Kartı vardır, Genel Olarak Bir Çok Kişininde Borcu Vardır, Genellikle Asgari Tutar Kısmı Ödenip Tekrar Kullanılır, Kişinin 10.000 TL Borcu var ise Bu Uzun süre Bu Şekilde Devam Eder ve 10.000 TL Üzerinden Faiz Ödenir. Bu Örnekteki 10.000 TL Borcu Her Ay Asgari Ödeme ile Ödenmeye devam edildiğinde Asgari Tutarı Olan %30 ile 40 Arasında Bir Ödeme Gelir,  bu 3.000 TL Ye Tekamül Eder, Geriye Kalan 7.000 TL Ye Her Ay %3 ile 4 Arasında Faiz İşler Bürüt Olarak, % 3 Yıllık Olarak Hesaplandığında %36 ya Tekamül Eder, Net Olarak Hesaplanırsa %45 civarındadır, Yani Her Yıl Ortalama Kredi Kartı Limitinizin Yarısı Kadarını Faiz Olarak Ödersiniz. Kartınızı Taksitlendirme Yaptığınızda En Önemli Avantajınız Faiz Giderinin Durması ve Aylık Taksitlerinizi Çok Net Olmasıdır, Örnekteki 10.000 TL kedi kartı Borcunu 9 Taksite Böldüğünüzde Aylık 1.111 TL Sabit Ödeme Yaparak Kredi kartından harcama yapmazsanız 9 ay sonunda tamamen Bitirmiş Olursunuz.
Kredi Kartı Borcunuzu Taksitlendirmeden Önce Taksit Hesaplama Bölümünden kredi kartı borcu taksitlendirme için Taksitlerinizi Hesaplayarak Kaç Para Ödeyeceğinizi ya da yukarıda verdiğimiz web site linklerine tıklayarak Görebilirsiniz Başvuru Formunu Doldurarak Taksitlendirme İşleminizi Başlatabilirsiniz. Şimdi isterseniz kredi kartı borcu taksitlendirme sitesi Ek Finans Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme den yardım alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder