18 Aralık 2014 Perşembe

YIL BAŞI HARCAMALARINA DİKKAT

YILBAŞI HARCAMALARINA DİKKAT
      Çağdaş ülkemizin çağdaş kentlerinde son sürat devam eden yılbaşı hazırlıkları yerini yavaş yavaş alış verişe bırakıyor. Sizlerin de bildiği gibi her yıl sonu, bir çok firma, kurum ve kuruluşun sene sonu hesaplarının devredildiği bir dönemdir ve bunun ile beraber yeni gelen yıla, yeni projeler ile başlamak için yeni fikirler üretilir ve çalışmalar yapılır, Günümüz de yıl başı ve yıl sonu kampanyaları denilen ve avantajlı alış veriş adı verilmiş bu sistemlerin bir çoğu,  dönem öncesinde planları ve hesaplamaları yapılarak, yıl başından bir hafta öncesinde, farklı reklam ajansları tarafından son tüketiciye ulaştırılıyor. Gelen yeni yıl ile birlikte, milli piyango ve benzeri şans oyunlarının da katılımıyla da birçok banka ve finans kuruluşlarının, kredi kartı taksitlendirme sistemlerini kullanarak yılbaşı alış verişlerinin içine katılıyor. Önceleri bir kuyumcu ve benzeri değerli takılar ve taşların da 12 aya kadar taksitlere bölünmesiyle, hediye alımlarında daha çok değerli taşlar, bilezik ve altın gibi değerli madenlerin yıl sonlarında daha çok satın alındığını görüyorduk.Fakat şimdi 2014 senesi itibari ile 2015 yılına geçeceğimiz şu dönemde kuyumculuk ve sarraflar bu konulardan oldukça rahatsız durumda, çünkü satacakları değerli taşları ve altınları nakit ücretle veremiyorlar ve yine taksitlendirme yapılamadığı içinde bu konuyla ilgili oldukça fazla sorunlar yaşıyorlar.
          2015 yıl başı ve yıl sonu hediyelerinin içinde, lüx olarak, araba, cep telefonu ve bayanların sıkça kullandıkları güzellik malzemeleri de ön planda olabiliyor. Bununla beraber çok büyük umutlar beklenen ve aynı zamanda, yarınlarını milli piyangoya bağlayan bir çok insan da, kredi kartlarının limitleri dahilinde bu umutlarını da kredi kartı ile taksitlendirme yaptırarak, şanslarını arttırmaya çalışıyorlar. Örneğin bir tane almaları gerekirken deste veya düzinelerce, ya da seri dediğimiz, rakamsal boyutlarının avantajlarını kendilerine çekmek için her rakamın serisinden birçok milli piyango bileti alabiliyorlar ve bunların hepsinin ödemesini kredi kartı ile yapıyorlar.
           Bizler araştırmacı ve kredi kartı finans danışmanlığı olarak bu konuları araştırdık ve yine sizlerin özellikle bu alış verişler ve sonrasında birçok kredi kartı hak sahibinin, yılbaşı sonrasında geri ödemelerinde zorlandığını göreceksiniz ve yine bununla beraber kartlarının da aynı zamanda yüklü meblağlara ulaştığını, 2015 yılının ilk kredi kartı ekstralarına yansıdığını da ayrıca göreceksiniz.  Sizler de yıl sonu ve yıl başı itibari ile yaptığınız alışverişlerin sonrasında zor duruma düşmemek için, kontrollü bir şekilde ve kampanya ve avantaj adı altında, gözlerimize renkli gözüken ve yıl sonu piyasaya çıkarılıp sarılmaya çalışan ürünleri alırken çok dikkat edelim. Hediyelerimizi alırken bütçemize uygun ve kredi kartını çok fazla kullanmadan ve nakit avans çekmeden, elimizdeki miktar kapmasında yapmaya çalışalım ki yıl sonu sonrasında oluşacak yüksek oranlar faizler ile ve yine kredi kartı borcu taksitlendirme işlemleriyle karşı karşıya gelmeyelim. istanbul, ankaraizmirbursakocaelikadıköyüsküdar, eminönübeşiktaşsirkecikozyatağışişliçağlayanmecidiyeköylevent gibi alış veriş merkezlerinin oldukça fazla olduğu bu kent ve semtlerimizde düzenlenen kampanyaları dikkatlice izlemenizi ve alış verişlerinizi ona göre yapmanızı tavsiye ederiz.
Kredi kartı finans danışmanlığı KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME
Bu Yazıyı Yayınlayan Diğer Ekonomi ve Finans Ağırlıklı Kaynak Linkler:
kredikartitaksitleri.net -  Kredi Kartı Taksitleri Finans : 
Kaynak: Link: http://www.kredikartitaksitleri.net/yil-basi-harcamalarina-dikkat/
Yukarıda belirttiğimiz finans ve ekonomi siteleri de, bu gün burada yayınladığımız yıl başı harcamaları ile ilgili makalesini, resmi web sitelerinde yayınlayarak, bu konunun ne kadar önemli olduğunu belirtmişlerdir. Bizler de sizlere bu finans kuruluşlarının linklerini kaynak olarak veriyoruz. Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme ve bunun gibi bilmek istediğiniz her şeyi bu siteler içinde rahatlıkla bulabilirsiniz.
Finans Dostu

YIL BAŞINDA KREDİ KARTI İLE ALIŞ VERİŞ YAPARKEN, ÖDEME GÜNÜNÜN GELECEĞİNİ DE SAKIN UNUTMAYIN. DİKKATLİ OLMANIZ KONULARDA, SİZ ÜZERİNİZE DÜŞENİ YAPMAZ İSENİZ, KREDİ KARTI YÜKSEK FAİZ ORANLARI İLE KARŞI KARŞIYA KALABİLİRSİNİZ VE KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME İŞLEMLERİNDE, YÜKSEK FAİZ ORANLARIYLA KARŞILAŞABİLİRSİNİZ.


 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder