30 Nisan 2015 Perşembe

Kredi Kartı Taksitlendirme Analiz

Yüksek risk taşıyan, Kredi Kartı Taksitlendirme işlemlerindeki faiz oranlarının vade yapısı ve azalan marjinal verimin ile birlikte etkilenen piyasanın son durumu ve anormali.

Açık analizi yapılan, aktif kârlılık oranı düşük fakat, geri ödemesi oldukça çok, harcadığının üstünde olan kredi kartlarının, bugüne dek, kullanılan tutardan daha fazla olduğu saptanmıştır. Bekleyişler hipotezi, ekonomi piyasasını her zaman şaşırtmıştır. uzun vadelerdeki beklentilerimiz doğrultusunda güvendiğimiz finansal tutarlarımız, her defasında dibe vurarak bizleri zarara uğratmıştır. “Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme“ birincil piyasa odak noktası haline gelmiş olup, gerekli önlemler için çalışmalar başlatılsa bile, harcamaların her geçen gün, yüksek dozajda arttığı görülmektedir. Borç aracını kabul eden bir çok banka müşterisi yeni taksit teklifleri karşılığında ödemelerini yapmaktadırlar. Borçlu olan kesimin, sadece vatandaşlar yerine, küçük ve orta çaplı şirketler bünyesinden çıkıp, büyük ölçüde çalışan firmaların, borca saplandığı, (KREDİ KARTI) kullandığı tespit edilmiştir. Bölünmüş piyasalar hipotezi doğrultusunda, değişik etkenler ile karşımıza çıkan, farklı unsurlardan bir tanesidir. Gelecekte bu tür konular ile sık sık karşılaşacağımızı düşünüyoruz. Bu günkü değer saptandığında, “kredi kartı taksitlendirme“ borç ödeme artışının, en yüksek kısmını oluşturmaktadır. Büyük kuruluşların buna ortak olmasıyla da, çapraz kur ve borsa gibi serbest piyasada işlem gören finansal kuruluş bundan oldukça fazla etkilenmektedir. Faiz oranı riski fazla olan kredi kart ödemeleri için yapılan çalışmalar, devlet tarafından en yakından izlenmektedir. Diğer bir konu ise eksik bilgilenme (asimetrik enformasyon) dediğimiz bir sistemdir. Yanlış ve biliçsiz açıklanan konular, kredi kartı kullanıcılarına oldukça fazla zararlar vermektedirler. (BORCU) olan banka müşteri kart kullanıcıları, bu yanlışlıklar sonrasında, oldukça zor durumlara düşmektedirler. Yasal ve hukuksal işlemlere düşmeden, risk çoğalmadan önce (TAKSİTLENDİRME) yapmak isteyen borç sahipleri, Finansal aracılık hizmetleri veren özel firmalar ile çalışıp borçlarını kapatmak için iletişim haline giriyorlar, bunların ne kadar güvenilir ya da ne kadar sağlam olduğu tartışılmaz olsa da, Gelecekteki değer gözardı edelerek, aynı ay ve gün içinde, kartlarını belirli faiz oranları karşılığında kapatma pazarlığına giriyorlar.

Bu tür taksitlendirme yapmak için, işlem maliyeti olarak, ödenmesi gereken borcun, %10 ‘nu kadar bir nakit, kredi kartının içinde bulunması gerekmektedir. Marjinal gelir elde eden bankalardan kurtulmak isteyen kart borçluları, vadesiz mevduat hesaplarında kalan en son nakit parayı da kullanarak, borç kapatma işlemlerini, (ekfinans.com) gibi serbest piyasa da çalışan firmalar ile gerçekleştiriyorlar. Kredi kartı dağıtımı yapan bankaların, pasif yönetimi aktif hale getirse bile, artık tüm Türkiye genelinde, kredi kartı borcu taksitlendirme sistemi oldukça ilerlemiş ve başlı başına bir sektör haline gelmiştir.

Ekfinans Ekonomi ve Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme Bilgisi.

18 Nisan 2015 Cumartesi

Kedi Kartı Finans ve Taksitlendirme

Finans ve Ekonomi Gündeminden;

Bu günlerde adından çok sık bahsettiren konu, bankaların yeni kampanyaları ile kulağımıza gelen kredi teklifleridir. Bu kredi verme dağılımının daha fazla banka ve finans kurumu tarafından yapılmasından dolayı, artık her kurumdan ayrı avantajlı teklifler almamıza neden olmuştur. Bazıları faiz oranlarını düşük tutarken, bazıları, yanında verdiği hediyeli sistemleri ile dikkat çekmektedir. Mesela, geçenlerde karşılaştığım ve inanamadığım görüntü ise,  banka gibi yüksek kurumun, kredi çekmek isteyen vatandaşlara oldukça cazip teklif etmesi olmuştur. Örneğin, Kredi çeken veya maaşını o bankaya aldıran yani transfer ettiren insanlara, hediye olarak altın verileceği söylenmiştir. Evet bu doğru, bir çok banka artık yeni kredi teklikleri oluşturarak, yeni yarattıkları dünyasında oldukça başarılı görünüyorlar. Bunun yanında, kredi kartları için de ayrı ayrı çalışmalar yaparken, kredi kartı kullanımın oldukça fazla olması da, bu konuda tüm finans kıurumlarının bir hayli başarılı olduklarını göstermektedir.

Hayat Zor Ama Kredi Kartı Taksitlendirme Kolay;
Her şeyin zorlaştığı fakat diğer anlamda ise her şeyin kolaylaştığı bir dünyada yaşıyoruz. Zor olanları bie yana, kolay olan kısımları da oldukça cüzdanlarımıza yavaşça zarar vermekte fakat, biz bunları oldukça görmezden geliyoruz. Gözlerimize inanamadığımız konulardan başkasına göz atacak olursak, bunları bile bile yeniden deniyoruz. Borçların çoğalması ve ödenmez hale gelen kredi ve kredi kartlarının durumu gözleri, kredi kartı taksitlendirme firmalarına çevirmemizi sağlıyor. Bu şirketlerin çoğu, borcu olan ve ödenmesi zor, borçların fazlasını taksitlendirme yapabilme imkanına sahip olsa da, kart kullanıcıları yinede belirli bir faiz oranını ödemeden, taksitlendirme işlemi yapamıyorlar. Eninde sonunda belirli bir oran ödeyerek, ister bankaya, ister banka dışında kurulan firmalara olsun illa ki belirli bir rakamı fazladan veriyorlar. Estetik olarak dışardan bakıldığında oldukça kolay ve güzel görünen bu sistemde aslında harcanan paradan çok ödenen krediler ön plana çıkıyor fakat bizler bunu anlamıyoruz. Hani derler ya, (sıcağı sıcağına) diye, evet aynı böyle bir zamanda biz bunları hissetmeden ve kimseye de hissettirmeden yapıyoruz. Kredi kartı borcu taksitlendirme olmuş olmamış ya da, nasıl ödenir veya nasıl öderiz düşüncesine kapılmadan harcamalarımızı tutarsızca yapıp daha sonra bankaların eline düşüyoruz, elbette faiz oranlarının yüksek olduğunu gördükçe, bazı taksit amaçla kurulmuş finans şirketlerine yöneliyoruz. Evet herşey zor, ama mantıksız bir şekilde düşündüğümüzde her şey kolay hale geliyor ama biz fark edemiyoruz.

Borçlarımızı öderken bir eğitimci olalım;
Kedi Kartı Finans ve Taksitlendirme der ki; Küçük çaptaki okullardan tutun, büyük amaçla kurulan üniversitelerin de gündeminde her zaman olan bu alış veriş türünün tek nedeni aslında, kişisel sorunlarımızdan ziyade, maddi olanakların baze kısıtlı bazen de çok fazla olduğundan kaynaklanıyor. Kimi zaman da,özel zevklerimiz yüzünden bu tür zamanlarda (KREDİ KARTI) kullanıyoruz. daha sonra da, ödeyemediğimiz borçlarımızı, (TAKSİTLENDİRME) yoluyla kapatmaya çalışıyoruz. Kimi zaman da bunu, nasıl olsa böyle firmalar var, bir karttan diğer kartınızı kapatabilirim düşüncesi ile yola çıktığınız taktirde, elbette başınıza gelen ilk şeyi kabarık kart faturaları oluyor. Aslında yetişkin ve tecrübesi olan bir çok anne ve babanın, bu konularda duyarlı olup, banka ve bankacılık sistemleri ile ilgili kısa veya detaylı ön bilgiye sahip olduklarını düşünerek, çocuklarına eğitim çağlarında aşılamaları, ileri dönemler için oldukça faydalı bir bilgi kazandırma olacağını bizler buradan önemle söylemek istiyoruz. Her güne umutla akmak ve, her güne oldukça gülümseyerek bakmanın bir yolu da bütçemizi kontrol etmenin yollarıdır aslında. Sizler de artık bilgi ve düşüncelerinizi, ister banka şubeleriniz ile ya da uzman firmalar eşliğinde görüşerek bilgi sahibi olabilir ve bu bilgileride, ihtiyacı olan bir çok insan ile rahatlıkla paylaşabilirsiniz.

Finans ve Ekonomi Gündeminden Saygı ve Sevgiler ile..
Ekonomi ve Finans Bilgi Hattı: www.ekfinans.com

1 Nisan 2015 Çarşamba

Taksitli Kredi Kartı Ödeme ve Borç Kapatma

Artık kredi kartlarınızı, şu an çalışmış olduğunuz bankalar haricinde ve çok daha uygun faiz oranlarıyla ödeyip tek kalemde tüm borçlarınızı kapatabilirsiniz.

Kredi kartınızın veya kredi kartlarınızın bankalara olan borçlarını, düşük oranlar ile sizlere en uygun şartlar içinde, günlük kampanyalarımız ile kapatarak sizlere yeniden ödeme planı çıkarıyoruz. Yaklaşık 9-12 Ay arasında kurguladığımız bu ödeme sistemlerinde zaman zaman erteleme avantajları da sizlere ekleyerek, borcunuzu kısa ve öz yoldan en rahat bir şekilde nasıl ödenebilir mantığı ile tüm imkanlarımızı size karşı sunuyoruz. Kredi kartı olan tüm kullanıcıların kartlarını Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme konusunda hangi banka veya hangi il olduğuna bakmadan, uzaktan veya yakından, bir tıklama yada bir aramayla sizleri kredi kartı borçlarınızı taksitlendirme sistemine Ekfinans.com olarak dahil ediyoruz.  Günlük faizlerin artık rafa kalktığı bu dönemlerde, sizlerin nakit kullanarak her güne ayrı faiz ödemenizi engelleyerek, aylık vadeler eşliğinde, kefilsiz ve senetsiz ve yine belgesiz, borçlarınızın tamamını kapatıyoruz Kredi Kartı Borç Ödeme ve Kapatma, yurdumuzun hangi kentinde olursanız olun, sizlere çok büyük imkanlar tanıyarak, sadece bir telefon numarasıyla, binlerce liralık borç ödemelerinizi bir sözünüzle kapatabilen tek firma olmanın mutluluğunu ve onurunu taşıyoruz. Kredi kartı taksitlendirme, kapatma işlemleriniz için bize baş vurun ve bizler tüm borçlarınızı uzun taksitlere bölerek kredi kartınızı sıfırlayıp, yüksek faiz oranlarına ve hukuksal işlemlere düşmeden sizlerin borcunu kapatalım.

Kredi kartı taksitlendirme ile borç kapatma sorunu olan ve  kredi kartı borçları ödenmekte ve bütçeye en düşük  şekilde taksitlendirme yapmak mümkündür. Bu durumda bu sistemi kullanmadan önce sisteme göz atmak gerekir.

Borç ödeme sistemleri arasında çığı açan yenilikleri size sunan Ek Finans Ekonomi ve borç ödeme şirketi bizlerle çalıştığınız ve işlemlerinizde bizi seçtiğiniz için teşekkür eder.