15 Ağustos 2013 Perşembe

KART BORCU TAKSİTLENDİRME

KART BORCU TAKSİTLENDİRME


Kart Borcu TaksitlendirmeÜlkemiz genelin de alış verişin yoğun olduğu bölgeler daha çok istanbul, izmir, balıkesir, kocaeli, antalya, edirne, bursa, bilecik bolu eskişehir, aydın, gebze gibi belirlense de bunların yanın da istanbul semtlerin de ise bir çok şehre oran ile daha çok alış veriş yapılmak da ve bir çok kredi kartı kullanılmaktadır. Semtler arasın da kadıköy çağlayan, şişli, üsküdar, beşiktaş, ümraniye  gibi semtlerin diğer illerden bile daha fazla alış veriş yapıldığı yerlerden bir kaç tanesi olduğu da akıllardan çıkmamalıdır. Avrupa yakası ve Asya kıtası tarafın da da bir çok farklı alış veriş merkezleri bulunmaktadır. Ve bu alış verişler sonrasında, bir çok kredi kartlarının ödenmediği göze çarpmaktadır. Ve bunun sonrasında kart borçları büyük ölçü de bu illerimizde çoğalmıştır. Kredi kartı borçları ile başa çıkamayan vatandaş ise  çareyi kart borcu taksitlendirme işleri yapan firmalar ve buna benzer finans kurumlarından destek alarak bulmuştur. Bu tür firmalardan bir tanesi de büyük bir deneyime sahip ve alanın da uzmanlaşmış firma ekfinans.com dur. Kart borcu taksitlendirmekonusunda  bütün işlevlerini tamamen müşteri memnuniyeti çerçevesin de yapan firmamız sizlere en uygun şartlar ve ödeme koşulların da imkanlar sağlamaktadır. Tüm iller ve ilçeler de geçerli olan bu kampanyalarımız kapasın da tüm kredi kartlarına 12 ay taksit ve 5-6 ay arasın da ertelemeler sağlayarak sizlere avantajlı paketler sunmaktadırlar.

BAŞLICA KART BORCU TAKSİTLENDİRME YAPILAN İLLER

Ankara Kart Borcu Taksitlendirme
Bursa Kart Borcu Taksitlendirme
İstanbul Kart Borcu Taksitlendirme
Balıkesir Kart Borcu Taksitlendirme
Kocaeli Kart Borcu Taksitlendirme
Edirne Kart Borcu Taksitlendirme
Antalya Kart Borcu Taksitlendirme
Gebze Kart Borcu Taksitlendirme
Bilecik Kart Borcu Taksitlendirme
Eskişehir Kart Borcu Taksitlendirme

İller İçin de Kart Borcu Taksitlendirme Yapılan Semtler

İstanbul bölgesin de kart borcu taksitlendirme yapılabilen illerden bazılarının listesi aşağıda verilmiştir. Ve bu semtlerin bir çoğun da kart borcu taksitlendirme işlemleri online olarak yapılmaktadır.
Kadıköy Kart Borcu Taksitlendirme
Çağlayan Kart Borcu Taksitlendirme
Beşiktaş Kart Borcu Taksitlendirme
Şişli Kart Borcu Taksitlendirme
Ümraniye Kart Borcu Taksitlendirme

Yukarıda belirtilen tüm il ve semtlerimiz de bulunan kredi kartı borcu olan vatandaşlarımızın tüm kredi kartı borç taksitlendirme işlemleri en kısa zaman süre zarfı içinde sonuçlandırılmaktadır. Hemen ve arayın ve tüm kart borçlarınızı hemen ödeyelim ve taksitlere bölelim ve üstelik erteleme imkanlarından hemen yararlanın. Firmamız kart borcu taksitlendirme yani ekfinans.com sizlerin tüm kredi kartı borcu taksitlendirme konusundaki soru ve görüşleriniz konusunda da sizlere danışmanlık hizmeti vermektedir.

10 Ağustos 2013 Cumartesi

KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME


KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME
KREDİ KARTI TAKSİTLENDİRME
KART BORCU TAKSİTLENDİRME
Kredi Kartı Borcunuza
  • En Uygun Oranlar
  • Taksit 12 Ay
  • Erteleme 3 Aya Kadar
  • Gizlilik Politikası
  • Güvenilir Hizmet
  • Kefil Yok
  • Formalite Yok
  • Anında İşlem
Şirketimiz Bünyesinde ,  Kredi kartı borcu taksitlendirme konusunda ki uzman ve güvenilir firmamız, sizlerin kredi kartı borçlarınızı en uygun koşullarda borcunuzu kapatıyor ve uygun ödeme şartları ile taksitlendiriyor. Kredi kartı borcunuzu 12 ay eşit taksitlere bölüyoruz ve aynı zamanda borcunuzu taksitlendirkten daha sonra borcunuzu 3 ay erteliyoruz. ve en düşük oranlar ile Kredi kartı borcu taksitendirme işlemi sonrasında sizler ilk taksitlerinizi 3 ay sonra ödemeye başlıyorsunuz ve bunları yaparken biz sizlerden kefil veya benzeri formalite tarzı belgeler istemiyoruz. Ve en düşük oranlar ile kredi kartı borçlarınızın kapanmasının huzuru içinde  hayatınıza devam ediyorsunuz. Evet aslında bukadar basit. Kredi kartı borcu ödemek veya kapatmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sizlerde Bir telefon aracılığı ile bizlere ulaşıp Kredi Kartı Borcunuzu Kapatabilirsiniz. 
Kredi kartı Borcu Taksitlendirme Kredi Kartı Taksitlendirme

Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme
KREDİ KARTI HABER
Bankalar, tüketiciden para toplamada sınır tanımıyor. Kredi kart borcunu telefon ya da mesajla bildirmek 5 lira oldu.

Bankaların müşterilerinden çeşitli adlar altında aldıkları paralarda yeni yöntemler ortaya çıkıyor.
Takvim'in haberine göre, kredi kartı aidatı ve hesap işletim ücreti ile başlayan para toplama işi artık atılan her SMS'e kadar uzadı.
Bazı bankaların uygulamaya koyduğu ve kredi kartı borçlarını bildiren "sesli ya da mesajla bildirim sistemi" için tüketiciden arama başına 5 lira ücret alınıyor.
Türkiye'de 50 milyonun üzerinde kredi kartı olduğu düşünüldüğünde bankaların talep ettiği miktar büyük rakamlara ulaşıyor.
Dava açılabilir
Tüketicinin isteği dışında gönderilen SMS, mail, mektup gibi bildirilerden de 5'er liradan başlayan ücretler talep ediliyor.
Bankalar bu ücretleri hesap özetlerine yansıtmaya başlayınca, itiraz eden tüketicilere de, "Yaptığımız yasal ve sözleşmeye uygun" cevabı veriliyor.
Bankalar, "Sözleşmeye yazılmak kaydıyla ücret talep edilebilir" savunmasını yaparken, uzmanlar tek taraflı ve tüketici ile müzakere edilmeden konulan maddelerin "haksız şart" olarak kabul edildiğini belirtiyor.
Bu şekilde gerek yerel mahkemelerde gerekse Yargıtay'da birçok dosyanın tek taraflı sözleşme yüzünden tüketici lehine sonuçlandığını söyleyen uzmanlar, "Vatandaşlar bu tür ücret kesintileri için bankalara itiraz etmeliler. Eğer itirazlarından bir sonuç alamazlarsa bağlı bulundukları kaymakamlıklardaki Tüketici Hakem Heyetleri'ne başvurmalılar" tavsiyesinde bulunuyor.
Kredi kartı Borcu Taksitlendirme - Kredi Kartı Taksitlendirme

Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme
Kredi Kartı Taksitlendirme
Kart Borcu Taksitlendirme