11 Mayıs 2013 Cumartesi

kart taksitlendirme

Kredi kartları Taksitlendirme dünyada ve ülkemizde sıklıkla kullanılan ve hayatımızı kolaylaştıran ödeme araçlarıdır. Fakat bu kartların bir sebeple yanlış şekilde kullanılması ve bazı sorunlara, hatta bazen telafisi mümkün olmayan sonuçlara yol açabilir. Kartınızdan ay içinde çektiğiniz borcun tamamını zamanında öderseniz ek faiz ödemediğiniz gibi hediye puan vb de kazanmanız mümkündür. Fakat borcunuzun tamamını kapatmayıp asgari ödeme yaparsanız kalan borcunuza ciddi bir faiz işlemeye başlar ve devamlı olarak bu şekilde ödeme yapmaya devam ederseniz borcunuz da yerinde saymaya devam eder. Bu durumda bankayla anlaşma yoluna giderek veya ihtiyaç kredisi çekerek borcunuzu kapatmanız tavsiye edilir. Fakat bunu da yapamayacak durumda olabilirsiniz. İşte bu noktada sorununuzu kredi kartı taksitlendirme hizmeti veren bir kurumla bağlantı kurarak ödemeyi düşünebilirsiniz. Bu sistem kullanıcıları katlanarak artan kredi kartı borcu probleminden kurtarmak üzere geliştirilmiştir. Kanunlara uygun işlemlerle yapılan çözüm odaklı bir hizmeti olan kart taksitlendirme ile borcunuzu daha esnek ve rahat şartlarda ödemeniz mümkün olacaktır. 
http://www.ekfinans.com/ - 0216 541 91 70

7 Mayıs 2013 Salı

Mecidiyeköy Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme


MECİDİYEKÖY KREDİ KARTI BORCU TAKSİTLENDİRME

İstanbul Avrupa Yakasında bulunan tüm kredi kartı borcu olan vatandaşlarımızın, tüm kredi kartı borçlarını taksitlendiriyoruz. Sizlere bir telefon kadar yakın olduğumuzu sakın unutmayın. Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme konusunda uzman ve deneyimli firmamız BORCU TAKSİTLENDİRME, sizlere en uygun avantajlı ödeme seçeneklerini sunuyor.
Mecidiyeköy, Taksim, Çağlayan, Topkapı, Taksim, Okmeydanı, Beşiktaş ( 4 Aya Kadar Erteleme ve 12 Ay Taksit )
Tüm Banka Kredi Kartlarının Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme işlemleri yapılır
Bizler, sizler Türkiye'nin hangi bölgesinde ve yine hangi şehrinde olursanız olun, borçlu olduğunuz tüm kredi kartı borçlarınızı sadece bir telefon aracılığı ile taksitlendiriyoruz.
Kredi Kartı Taksitlendirme Hizmeti verdiğimiz Bazı Bölgelerimiz.

KART BORCU TAKSİTLENDİRME HİZMETİ VERMEKTEYİZ
Çağlayan Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme 4 aya kadar erteleme imkanı
Topkapı Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme 12 aya kadar taksitlendirme

Borcunuzu Taksitlendirmek İçin Hemen Arayın...

Bilgilendirmeler için

Kredi kartı borcu taksitlendirme işlemlerinde bizleri tercih ettiğiniz için teşekür ederiz.