15 Mayıs 2012 Salı


KREDİ KARTI BORÇLARI VE BORCUNDAN KURTULMA


Kredi Kartı Taksitlendirme Bildiğiniz gibi ülkemizde alış verişçok farklı booyutlar almaya başladı. Alış merkezleri ve marketler ve benzeri kuruluşlar satışlarının bir çoğunu kredi kartı ile yapmaktadır. Çoğu alış veriş merkezlerinde ve işyeri kuruluşlarında taksitlere bölmek için senet yapılması hemen hemen kalkmış gibi birşey.

Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme Şimdi artık vatandaşımız bu alışverişlerinin çoğunu kredi kartı ile yapmaktadır. Bırakın büyük mebla tutan alış verişleri en kucuk alışverişlerini bile kredi kartı ile yapıyorlar. Kimileri bunu yanında para taşımamak için yapıyor kimide maddi olanakları kısıtlı olduğu için kredi kartından destek alıyor.
Fakat amaç ne olursa olsun bu alış verişlerin sonunda kredi kartı kullananlar kredi kartı borcunu ödemekte zorlanıyor ve zor durumlara düşüyor. Borcunu ödeyemeyen vatandaş ya yasal işlemlere maruz kalıyor yada borcunun asgari tutarını ödüyor. buda sıkıntıya sokuyor insanları.
Şimd artık kredi kartlarınıza Hiçbir belge veya kefil istenmeden Hangi bankaya veya kaçtane kredi kartı borcu olduğuna bakmadan 12 ay taksit imkanı var ve bu imkanlardan yararlanmak insanları biraz olsun rahatlatıyor.
,
Evet Kredi kartı borçlarınızı biz ödüyoruz ve Tüm kredi kartı borçlarınıza 12 ay eşit taksit imkanı sağlıyoruz . Ve bununlada kalmayıp aylık ödemelerinizi kredi kartına göre kimine 2 ay kimine 3 ay gibi erteleme salıyoruz. Kısacası biz sizlerin kredi kartı borcu nuzu ödedikten sonra 12 eşit taksite bölüyoruz. Siz ise bu taksitlerinizi ödemeye başlarken ilk 2 veya 3 ay hiç para ödemiyorsunuz ve rahat bir nefes alıyorsunuz.

Şimdi arayın kredi kartı borc işlemlerinizi tamamlayıp hemen borcunuzu ödeyip taksitlendirelim.


Kaynak: http://www.kredikartiborctaksit.com/